Contact

Ha! Mooi dat je contact wilt opnemen. Ik sta altijd open voor vragen, opmerkingen, samenwerkingen, etcetera. Bel of mail me gerust.

Ik werk vanuit huis in Hooghalen, waar ik beschik over een grote keukentafel, geschikt voor allerlei interessante gesprekken. Maar ik kom ook graag jouw kant, geen enkel probleem!

Ik ben bereikbaar op 0641817299 of per e-mail via t.guichelaar@gmail.com. Zo nu en dan tweet ik over wat mij zakelijk gezien bezig houdt en voor vrienden en familie deel ik wel eens iets via Facebook.

 

2 gedachten over “Contact”

 1. Hallo Tinus,

  ik speel Farming Simulator 22 en vind dat er meer “oudere trekker mods” voor gemaakt moeten worden en ik wil daarom een video op YouTube zetten voor modders met suggesties voor *classic* trekker mods. Vind je het goed dat ik foto’s van tractorfan.nl gebruik in deze video? Ik vermeld ook een link naar tractorfan.nl op het einde van de video als je het goed vind.

  Laat me even weten of ik je toestemming daarvoor heb….

  mvg,

  Martin

  Like

  1. Hoi Martin, van mij mag het maar volgens onze regels moet je per foto toestemming vragen aan de plaatser aangezien de auteursrechten bij de maker van de foto blijven.

   Je kunt het ook omdraaien. Plaats een topic en vraag of mensen foto’s met je willen delen voor het filmpje! 😀

   Leuk idee, succes!

   Tinus

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s